Gezond ouder worden

Hierbij een overzicht van de verschillende anti-agingbehandelingen:

1 Desintoxicatiekuur:

sinds onze geboorte wordt ons lichaam stelselmatig belegerd door een veelvoud van toxische producten: zware metalen zoals kwik, lood, cadmium en aluminium, insecticiden, bewaarmiddelen, kleurstoffen … De zware metalen en cholesterol zijn er de oorzaak van dat onze slagaders dichtslibben (arteriosclerose) en liggen aan de basis van vele moderne ziektes: Alzheimer, Parkinson, CVS (Chronisch VermoeidheidsSyndroom), fibromyalgie, allergieën, diabetes, ADHD, autisme enz. De stoffen stapelen zich op en kunnen alleen via chelatie uit ons lichaam verwijderd worden (zie ook www.chelatie.nl). Cholesterolplaques worden behandeld met plaxtherapie.

2 Natural Hormone Replacement Therapy:

naarmate we ouder worden neemt het peil van de hormonen in ons lichaam af. Niet alleen mannelijke en vrouwelijke hormonen maar ook veel van de levensbelangrijke hormonen nemen schrikbarend in aantal af om uiteindelijk de oorzaak te zijn van onze dood. Wij analyseren het peil van de hormonen in urine en bloed en behandelen uw tekorten met lichaamseigen hormonen, die in tegenstelling tot de meeste synthetische hormonen geen nadelen hebben. Voor de vrouw oestrogenen zoals oestradiol en progesterone en voor de man testosteron.

3 Voedingsadvies, Voedingssupplementen, vitaminen en prehormonen

De meeste mensen kennen de adviezen van diëtisten en andere consulenten. Deze houden eerder rekening met calorieën, koolhydraten en vetten dan met de toxiciteit van de voedingsadditieven zoals bv. aspartaam in de lightproducten. Wij overlopen uw voedingsgewoonten en vertellen u welke ingrediënten of additieven in drank, voeding, lichaamsverzorging en cosmetica vermeden moeten worden. We geven ook advies over voedingssupplementen en hormonen zoals DHEA, melatonine, pregnenolone, antioxidanten e.a.

4 Ambulante behandeling van depressie:

Een ketamine-infuus geeft na enkele uren verbazingwekkende en blijvende resultaten zonder jarenlang medicatie te moeten nemen, die bovendien dikwijls veel neveneffecten heeft.

Dankzij het brede aanbod waarover we beschikken, vindt u vast en zeker wat u zoekt. Neem gerust contact met ons op als u vragen hebt.

Prijslijst

 • Chelatietherapie

  125,- euro

 • Plaxtherapie

  125,- euro

 • Ketumine-infuus

  125,- euro

 • Botox

  125,- euro per zone incl. 21% btw

 • Botox

  400,- euro volledig gezicht incl. 21% btw

 • Fillers

  400,- euro incl. 21% btw

 • Consultatie anti-aging

  125,- euro/uur

 • Vervolgconsult

  75,- euroBezoek voor meer informatie deze facebookpagina!